Запрошуємо вас долучитися до обговорення проєкту Стратегії відновлення та розвитку Одеської області до 2027 року!

Дата: 23.02.2024 15:19
Кількість переглядів: 71

Фото без описуЩирі вітання представникам організацій громадянського суспільства Одещини!

Запрошуємо вас долучитися до обговорення проєкту Стратегії відновлення та розвитку Одеської області до 2027 року!

Попередні громадські обговорення ідеї до Стратегії відновлення і розвитку Одещини, які вже відбулися у різних районах області, допомогли зібрати важливі дані для подальшого напрацювання документу. Спільна робоча група, яка функціонує при Одеській обласній військовій адміністрації, врахувала ці матеріали й продовжує роботу над Стратегією.

📌 На даному етапі важливо провести максимально широке обговорення проєкту з мешканцями області, які прагнуть долучитися й доповнити документ своїми пропозиціями. З цією метою Одеська обласна державна адміністрація спільно з Агенцією відновлення та розвитку, за підтримки USAID/ENGAGE організовує онлайн форум «Громадські обговорення Стратегії відновлення та розвитку Одещини».

🤝 Співорганізатори – Агенція регіонального розвитку Одеської областіШвейцарсько-український проєкт DECIDEПроєкт UCORDCIVITTA.

📌 Головні цілі заходу:

🔰 Інформування та залучення мешканців області до інклюзивного процесу розробки Стратегії відновлення та розвитку Одеської області до 2027 року;

🔰 Посилення проєкту Стратегії відновлення та розвитку Одеської області та Плану заходів з її реалізації за рахунок коментарів та пропозицій громадян.

 

📢 Запрошуємо до участі у форумі усіх небайдужих мешканців Одещини, які мають та прагнуть поділитися ідеями щодо майбутнього розвитку рідної області.

📌Де: онлайн, платформа Zoom

🌐 Для кого: мешканці Одеської області

🗓 27 лютого 15.00-17.00

👉 Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScP2dz7W5Mg72.../viewform

Зареєстровані учасники отримають посилання на Zoom та документ з опцією додавання коментарів/пропозицій до проєкту Стратегії.

З найкращими побажаннями від імені експертної групи підтримки розробки Стратегії відновлення та розвитку Одеської області, Артем Вівдич

експерт зі стратегічного планування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора