Пошук

Повідомлення про проведення громадських слухань за результатами обговорення проєкту внесення змін у план зонування території с. Ясенове Друге Подільського району Одеської області

Дата: 02.05.2023 12:13
Кількість переглядів: 91

                                                  Повідомлення

про проведення громадських слухань за результатами обговорення

проєкту внесення змін у план зонування території

с. Ясенове Друге Подільського району Одеської області

 

 

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», з метою отримання та врахування пропозицій громадськості, на офіційному сайті Зеленогірської селищної ради  https://zelenogirska-gromada.gov.ua,  12.02.2022 року оприлюднено проєкт внесення змін у план зонування території с.Ясенове Друге Подільського району Одеської області та визначено дату проведення громадських слухань- 15.03.2022р.

     Однак, станом на визначену дату, в зв’язку з складністю проведення організаційних заходів щодо забезпечення проведення громадських слухань зумовлених ситуацією в суспільстві, яка склалась на той час, а саме – військовий стан в Україні, заборона на проведення масових зібрань, відсутність укриття,  вказані громадські  слухання не відбулись.

 

Враховуючи вимоги чинного законодавства в сфері містобудування Зеленогірська селищна рада повідомляє, що громадські слухання за результатами обговорення проєкту внесення змін у план зонування території с. Ясенове Друге Подільського району Одеської області відбудуться о 14.00  3.05.2023 року в приміщенні актового залу Ясенівського  ліцею за адресою: с. Ясенове Друге, вул. Героїв України, буд. 153.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора