Повідомлення про проведення громадських слухань за результатами обговорення проєкту Генерального плану населеного пункту (зонінгу та ДПТ) с. Познанка Перша Подільського району Одеської області

Дата: 02.05.2023 12:08
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Повідомлення

про проведення громадських слухань за результатами обговорення

проекту Генерального плану населеного пункту (зонінгу та ДПТ)

с. Познанка Перша Подільського району Одеської області

 

 

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» , з метою отримання та врахування пропозицій громадськості, на офіційному сайті Зеленогірської селищної ради  https://zelenogirska-gromada.gov.ua,  12.02.2022 року оприлюднено проєкт Генерального плану та плану зонування території с. Познанка Перша Подільського району Одеської області та визначено дату проведення громадських слухань- 15.03.2022р.

     Однак, станом на визначену дату, в зв’язку з складністю проведення організаційних заходів щодо забезпечення проведення громадських слухань зумовлених ситуацією в суспільстві, яка склалась на той час, а саме – військовий стан в Україні, заборона на проведення масових зібрань, відсутність укриття,  вказані громадські  слухання не відбулись.

 

Враховуючи вимоги чинного законодавства в сфері містобудування Зеленогірська селищна рада повідомляє, що громадські слухання за результатами обговорення проєкту Генерального плану населеного пункту (зонінгу та ДПТ) с. Познанка Перша Подільського району Одеської області відбудуться о 12.00  3.05.2023 року в приміщенні актового залу Познанського ліцею за адресою: с. Познанка Перша, вул. Центральна, буд. 65.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора