Щодо порядку видачі довідки про доходи платникам єдиного податку та загальносистемникам

Дата: 14.11.2022 16:26
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

Щодо порядку видачі довідки про доходи платникам єдиного податку та загальносистемникам

 

      Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що адміністративна послуга «Видача довідки про доходи» надається фізичним особам-підприємцям: платникам єдиного податку або тим, хто перебуває на загальній системі оподаткування.

     Для отримання даної адміністративної послуги до контролюючого органу за основним місцем обліку надається заява довільної форми в один із таких способів:

- безпосередньо до контролюючого органу;

- поштою;

-засобами інформаційно-комунікаційної системи «Електронний кабінет» (cabinet.tax.gov.ua) (розділ «Листування з ДПС»).

 

     Підставою для отримання адміністративної послуги є подання декларації про майновий стан і доходи (загальна система оподаткування) та податкової декларації платника єдиного податку (спрощена система оподаткування).

     Адміністративна послуга надається безоплатно.

     Строк надання адміністративної послуги 10 робочих днів.

     Способи отримання Довідки: поштою або безпосередньо в контролюючому органі, до якого подано заяву, у разі зазначення такого способу отримання у заяві.

     Також слід зазначити, що для зручності та комфортності платників податків, в умовах дії правового режиму воєнного стану, сервісне обслуговування платників податків (платників єдиного внеску), зокрема, надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора