Пошук

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення

Дата: 05.10.2022 13:58
Кількість переглядів: 141

    30 вересня в Україні відзначається День усиновлення, який став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.
    Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято  сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
    День усиновлення в Україні ми відзначаємо разом з великим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії – біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності.
Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, потребує родинного тепла і турботи. Усиновити дитину — означає проявити милосердя. 
    Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні. 
    Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Нехай разом з прекрасним моментом усиновлення у Ваших сім’ях назавжди поселиться щастя та родинне благополуччя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора