Організація роботи працівників ОТГ в умовах децентралізації

Дата: 08.09.2022 11:15
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

Державний навчальний заклад «Одеський центр професійно-технічної освіти  державної служби зайнятості»  розробив нові короткострокові програми з підвищення кваліфікації в рамках розширення напрямків навчання зареєстрованих безробітних, шукачів роботи, громадян, які потребують нових знань та вмінь, надання можливості набути саме ті навички, що є затребуваними роботодавцями на сьогодні:
«Соціальний педагог»;
«Організація роботи працівників ОТГ в умовах децентралізації».
 
Курс «Соціальний педагог» розроблений для підвищення кваліфікації безробітних, а також рекомендований для проходження та набуття відповідних компетентностей - соціальним педагогам закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової перед вищої освіти, психологам, педагогам, соціальним працівникам.
На даний час соціально-педагогічний супровід, зокрема діяльність соціального педагога, в закладах освіти є надзвичайно важливою, оскільки з переміщенням осіб під час воєнного стану мають бути створені умови для успішної соціалізації та адаптації дітей різного віку, набуття ними соціальних компетентностей, формування як особистостей та входження в активне громадське життя. 
Термін навчання – 36 навч.годин (5 днів). Форма навчання - очна або дистанційна.
Вимоги до осіб, які навчатимуться за вищезазначеним напрямком:
  • повна загальна середня освіта, педагогічна, психологічна;
  • володіння компютером на рівні користувача Windows;
  • навички роботи з дітьми.
Курс «Організація роботи працівників ОТГ в умовах децентралізації» розроблений для підвищення кваліфікації безробітних, шукачів роботи, а також рекомендований керівникам ОТГ, активним мешканцям, які бажають покращити рівень життя в громаді.
Термін навчання72 навч.години (10 днів). Форма навчання - очна або дистанційна.
Вимоги до осіб, які навчатимуться за вищезазначеним напрямком:
  • повна загальна середня освіта;
  • володіння компютером на рівні користувача Windows;
  • бути активним членом/мешканцем ОТГ, або керівником будь-якого рівня в ОТГ, бажаючим покращити життя громади .
Робочі навчальні плани додаються.
Після завершення навчання слухачам, які опанували курс «Соціальний педагог» або «Організація роботи працівників ОТГ в умовах децентралізації» в повному обсязі, видається посвідчення Одеського ЦПТО про проходження курсів цільового призначення за відповідним напрямком.
Для зареєстрованих безробітних навчання на курсах за короткотерміновими програмами – за направленням служби зайнятості є безкоштовним (за рахунок коштів Фонду). Для осіб, з числа не безробітних, які бажають підвищити свою кваліфікацію, набути нові знання - навчання здійснюється на контрактній основі (орієнтовна вартість навчання – від 0,3 до 1,0 тис.грн. на 1 особу, залежно від кількісного складу групи /7-30 осіб/).
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора