Психологічна допомога у подоланні стресових та тривожних станів

Дата: 03.06.2022 14:43
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

Нещодавно, закінчили навчання за направленням Любашівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості на курсах цільового призначення за напрямком: «Психологічна допомога у подоланні стресових та тривожних станів» в Одеському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ Яремчук Олена Анатоліївна та Слюсаренко Тетяна Василівна.

Курс «Психологічна допомога у подоланні стресових та тривожних  станів» є найбільш актуальним в наш час, направлений на розширення знань, як поводитися з людьми в стресових ситуаціях. Тому слухачі були задоволені даним курсом, після завершення навчання вони також отримали свідоцтва державного зразка, що сприятиме швидшому працевлаштуванню.

Метою курсу є теоретичні та практичні навчальні заняття, спрямовані на допомогу громадянам, а також підвищення кваліфікації фахівців у наданні первинної психологічної допомоги дорослим та дітям, подолання стресу, підвищеної тривожності.

Для зареєстрованих безробітних навчання на короткотермінових курсах за направленням служби зайнятості є безкоштовним. Для осіб з числа не безробітних, що бажають підвищити свою кваліфікацію навчання здійснюється на контрактній основі.

Звертайтесь до Любашівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості та підвищуйте кваліфікацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора