Про надання допомоги в рамках Програми "єПідтримка"

Дата: 29.03.2022 10:49
Кількість переглядів: 696

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

 

Відповідно до постанови КМУ від 04.03.2022 р. №199 передбачено надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка». Розмір допомоги становить 6500 грн. Надавати її будуть застрахованим особам, які працюють на умовах трудового договору, гіг-контракту, іншого цивільно-правового договору, та фізособам-підприємцям.

Допомогу отримують наймані працівники підприємств і компаній, що працюють офіційно, та ФОПи 1-4 груп, які мешкають в Одеській області.

Для отримання коштів необхідно подати запит через мобільний застосунок Дія – Послуги – єПідтримка – Отримати допомогу. Зарахування відбудеться на картку протягом 10 робочих днів від дати подання заявки.

 

 

Також звертаємо Вашу увагу, що після того, як росія розпочала повномасштабну війну в Україні, уряд ухвалив рішення про поетапний випуск військових облігацій. Таким чином планується залучити до 400 млрд грн. Кошти підуть на забезпечення проведення пріоритетних видатків держбюджету України в умовах воєнного стану.

Вартість однієї облігації становить 1000 грн., вона також може бути визначена в іноземній валюті.

Розміщення таких облігацій – це допомога Україні. У світі вже давно існує така практика, що населення з патріотичних причин позичає уряду під низьку ставку (11%), для того, щоб профінансувати армію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора