Пошук

інформація стосовно вступу молоді з тимчасово окупованих територій до українських вишів

Дата: 17.12.2021 17:13
Кількість переглядів: 908

Районним державним адміністраціям,

виконавчим комітетам сільських, селищних, міських рад Одеської області

 

 

Відповідно до листа Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 03.12.2021 № 22/9.4-6905-21, в рамках інформаційної кампанії, спрямованої на попередження стигматизації та маргіналізації молоді з тимчасово окупованих територій та сприяння соціальній згуртованості, обласна державна адміністрація просить сприяти розміщенню тематичного соціального відеоролику «Абітурієнти з тимчасово окупованих територій. Вибір на користь України» на усіх доступних інформаційних платформах (офіційні вебсайти, сторінки у соціальних мережах, місцеві телерадіокомпанії) на правах соціальної реклами.

При розміщенні відеоролику на вебсайтах органів влади та сторінках у соціальних мережах рекомендуємо додавати текст наступного змісту: «Тисячі школярів з тимчасово окупованих територій прагнуть вступити в український вищий навчальний заклад.

На цьому шляху вони зустрічають безліч труднощів. Адже навіть вивчення української мови для них недоступне. А шлях до вступного іспиту сповнений викликів.

Однак вони долають всі труднощі заради кращого майбутнього. Заради життя серед своїх. 

Дедалі більше молоді обирає навчатися тут. Це складний, але свідомий вибір, вартий нашої підтримки.

Детальна інформація стосовно вступу молоді з тимчасово окупованих територій до українських вишів - на порталі Міністерства освіти і науки України за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/zhitelyam-donbasu-ta-krimu/vstupnikam».

Відеоролик для опрацювання можна завантажити за посиланням: https://minre.gov.ua/video/abituriyenty-z-tymchasovo-okupovanyh-terytoriy-vybir-na-koryst-ukrayiny або https://www.youtube.com/watch?v=f5d-k_f4x90

Про результати розміщення просимо інформувати управління комунікацій та інформаційної політики обласної державної адміністрації   щомісячно до 01 числа для підготовки звітів Міністерству з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (форма звіту додається).

Просимо надавати гіперпосилання (у форматі .doc або .docx) та зазначати приблизну кількість охоплення аудиторії. У разі трансляції в ефірі місцевих телерадіокомпаній вказувати найменування телекомпанії, часові рамки висвітлення, загальний ефірний час, охоплення аудиторії.

 

 

Додатки: 1. Лист Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 26.11.2021 №24/245 на 1 арк. в 1 прим.

2. Форма звіту про проведену роботу щодо широкомасштабної інформаційної кампанії, спрямованої на попередження стигматизації та маргіналізації молоді з тимчасово окупованих територій та сприяння соціальній згуртованості на 1 арк. в 1 прим.

 

 

 

 

Заступник голови                                                                    Костянтин ГОЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ольга Горяйнова (048) 7189-646

 

 

 

Начальник управління комунікацій

та інформаційної політики

облдержадміністрації                                                            Анжеліка ЛЕГЕЗА

 

 

 

Заступник начальника управління

комунікацій та інформаційної політики-

начальник відділу інформаційної

діяльності та безпеки                                                               Андрій СИЧ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Підрозділ: управління комунікацій та інформаційної політики облдержадміністрації

ПІБ: Горяйнова Ольга Владиславівна

Посада: головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та безпеки

Телефон: 7189-646

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора