Пошук

ОТРИМАННЯ ПІЛЬГ ГОТІВКОЮ!

Дата: 29.06.2021 09:04
Кількість переглядів: 616

ОТРИМАННЯ ПІЛЬГ ГОТІВКОЮ!

 

         Управління соціального захисту населення Подільської районної державної адміністрації повідомляє:

          відповідно до пункту 7 Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі»,  діють дві моделі грошової форми надання пільг:

- безготівкова – сума пільги зараховуються на рахунок Мінсоцполітики в АТ «Ощадбанк» (на персональний обліковий запис одержувача пільги), звідки перераховується банком надавачам послуг (за визначеною послідовністю) на підставі їхніх даних про нараховані платежі;

-  готівкова – сума пільги перераховується щомісячно безпосередньо на особистий рахунок одержувача пільги в одному з уповноважених банків або виплачується йому через поштове відділення.

            Готівкова форма отримання пільг дозволяє одержувачу пільг самостійно визначати черговість та суми оплати послуг, що важливо в умовах виникнення ситуації, коли пільговик не погоджується з нарахованими підприємством – надавачом послуг  сумами. Сума пільги перераховується щомісячно безпосередньо на особистий рахунок одержувача пільги в одному з уповноважених банків або виплачується йому через поштове відділення.

             У разі споживання житлово-комунальних послуг в обсягах менших ніж соціальні норми, зекономлені кошти пільговики можуть використовувати на власний розсуд.

             Для отримання пільг у готівковій формі необхідно особам пільгової категорії звернутися до відділів управління соціального захисту населення Подільської районної державної адміністрації з відповідною заявою, у якій зазначити реквізити банківського рахунку, куди буде перераховуватися сума пільги.

             Управління соціального захисту населення Подільської районної державної адміністрації рекомендує скористатись перевагами готівкової форми отримання пільг.

 

 

Начальник управління                                                      Наталя КУШНІР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора